MED FOKUS
PÅ KVALITET

Vi på Magnus Målarn brinner för måleri men för oss är viktigt med hjärta i allt vi gör. Vår duktiga personal är kärnan i vår verksamhet och vi engagerar oss gärna i projekt som ligger oss varmt om hjärtat.

TILLSAMMANS
NÅR VI HÖGRE

Magnus Målarn ingår sedan 2021 i koncernen Håndverksgruppen AS. Koncernen består av ett antal lokala hantverksbolag i Norge, Sverige och Danmark. Vi utför alla typer av ytskiktsarbeten så som mureri, golv, kakel och målning. Vi förändrar branschen med hög kvalitet och goda värderingar.

VI VILL SKAPA
MÅNGFALD

Vi verkar i en konservativ bransch men vill vara med och förändra den. Därför bygger vi team med mångfald. Vi värnar om schysta attityder och en
förståelse för varandra. Tillsammans.

RÄTT I HELA
LEDET

Vi är noga med att välja rätt leverantör för rätt ändamål och premierar leverantörer med samma värderingar som oss. Tillsammans kan vi göra stor skillnad.

HÅLLBARA
MEDARBETARE

Vi vill bygga framgångsrika team och hållbara medarbetare. Därför ser vi alltid till att ha rätt verktyg för arbetet. Vi har kontinuerligt medarbe- tarsamtal med vår personal för att kunna utvecklas med våra kunder.